om Erik gundersen

om erik gundersen

Erik Gundersen er tidligere succesfuld speedwaykører og vandt hele sytten verdensmesterskaber. Karrieren endte dog uheldigt, da Erik Gundersen blev invalid efter et massestyrt under VM-finalen i 1989. Styrtet resulterede i en grim rygmarvsskade, men efter intens genoptræning kan han den dag i dag gå igen.

om erik gundersen

De med sportsinteresse i 1980'erne vil utvivlsomt huske Erik Gundersen, en af årtiets absolut mest succesrige speedwaystjerner. Han vandt intet mindre end imponerende sytten verdensmesterskaber i alt og blev ikke overraskende verdensberømt i Danmark.

Karrieren fik dog en både brat, dramatisk og uheldig ende, da Erik Gundersen blev invalid efter et voldsomt massestyrt under VM-finalen i 1989. Styrtet resulterede i en meget alvorlig rygmarvsskade, men efter intens genoptræning kan han den dag i dag gå igen.

I oktober 2007 blev Erik Gundersen ansat som ungdomstræner i Dansk Motor Union, og var dermed atter et aktivt navn indenfor sporten. I en årrække var han desuden landstræner for det danske landshold og gav videre af sin store erfaring.

Erik Gundersens foredrag er først og fremmest livsbekræftende - her får du hele historien serveret, om man så må sige fra starten af løbet og hele vejen til målstregen. Han fortæller om sine håb, succeser og (knuste) drømme. Men det bliver langt fra lutter melankoli og selvynk, for Erik Gundersen beretter altid med stor charme og med højt humør - og hans tendens til den sorte humor gemmes absolut ikke væk.

Har du interesse for speedway, for firsernes sportsstjerner - eller kunne du bare godt tænke dig at vide, hvad Erik Gundersen laver i dag? Her er chancen!

Erik Gundersen

Book og kontakt Erik Gundersen

Har du oktan i blodet, interesse for speedway, for firsernes sportsstjerner - eller kunne du egentlig bare rigtig godt tænke dig at vide, hvad Erik Gundersen laver i dag? Her er chancen! Den danske speedwaylegende Erik Gundersens foredrag er først og fremmest livsbekræftende - her får man hele historien serveret, fra start til slut.