Foredrag af Erik Gundersen

Foredrag af erik gundersen

Den danske speedwaylegende Erik Gundersens foredrag er først og fremmest livsbekræftende - her får man hele historien serveret, om man så må sige fra starten af løbet og hele vejen til målstregen.

Foredrag

  • I dette spændende Erik Gundersen foredrag tager han dig med helt ind i nogle af de største oplevelser i hans tidligere professionelle dagligdag. Han fortæller på passioneret vis, hvad det krævede at nå det ultimative mål, Verdensmesterskabet.
  • Du kommer med i Erik Gundersens historie helt fra starten. Lige fra opvæksten i Danmark og rejsen videre i en alder af bare 18 år, hvor Erik Gundersen skriver kontrakt og flytter til England. Her forfølger han sine drømme om at blive verdensmester.
  • Hvordan var det egentlig at leve med så stort et pres, som fulgte med i kampen om at vinde den eftertragtede titel? Hvordan håndterede Erik Gundersen det?
  • Du får et helt enestående indblik i det splitsekund, der ændrede Erik Gundersens tilværelse for altid. Han måtte vænne sig til at leve som 80% fysisk handicappet, men hvad indebærer det i en almindelig hverdag, og hvordan fik han kæmpet sig tilbage?

MIT LIV I SPEEDWAY PÅ GODT OG ONDT

Den danske speedwaylegende Erik Gundersens foredrag er først og fremmest livsbekræftende - her får man hele historien serveret, om man så må sige fra starten af løbet og hele vejen til målstregen. Der fortælles om de mange håb, mange succeser og om de (knuste) drømme. Men det bliver langt fra lutter melankoli, sure minder og selvynk, for Erik Gundersen beretter altid med stor charme og med højt humør - og hans tendens til den sorte humor gemmes absolut ikke væk.


Har du oktan i blodet, interesse for speedway, for firsernes sportsstjerner i al almindelig - eller kunne du egentlig bare rigtig godt tænke dig at vide, hvad Erik Gundersen laver i dag? Her er chancen!

Erik Gundersen

Book og kontakt Erik Gundersen

Har du oktan i blodet, interesse for speedway, for firsernes sportsstjerner - eller kunne du egentlig bare rigtig godt tænke dig at vide, hvad Erik Gundersen laver i dag? Her er chancen! Den danske speedwaylegende Erik Gundersens foredrag er først og fremmest livsbekræftende - her får man hele historien serveret, fra start til slut.